Populaire Fruitautomaten

Meest populaire Fruitautomaten aller tijden

Iedereen die weleens fruitautomaten heeft gespeeld, is bekend met de spellen die in dit hier worden vermeld. Deze spellen brengen u terug naar de basis van het spelen van fruitautomaten en garanderen uren speelplezier. Mis ze niet.

Starburst

Starburst is ongetwijfeld een van de meest geliefde online gokautomaten die er zijn.

Nadat NetENT het had geproduceerd, groeide Starburst uit tot een van hun meest bekende fruitautomaat! De achtergrondgeluiden zijn vrolijk en alles is helder en glanzend op deze moderne maar toch al klassieke online gokautomaat.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest is een ander uitstekend spel gemaakt door NetENT. Deze casino spel biedt prachtige graphics en een stijl van het spel die een beetje verschilt van je gebruikelijke gokspellen. In plaats van te draaien, vallen de 15 blokken op Gonzo’s Quest in vijf kolommen.

Er zijn 20 winlijnen om te winnen. Op een winnende winlijn verpletteren alle winnende symbolen en worden vervangen door nieuwe die van de bovenkant van het scherm vallen. Het winnen van een spel activeert de vermenigvuldiger, die zal toenemen van x2 naar x3 en op de derde keer naar x5.

Gonzo’s Quest is zeker de moeite van het bezoeken waard, vooral als je op zoek bent naar iets dat een beetje anders is dan je traditionele go to fruitautomaten

Mega Moolah

Wanneer we het hebben over de populairste fruitautomaten, mogen we de meest populaire progressieve gokautomaten aller tijden niet vergeten.

Mega Moolah is een safari-thema slot dat u de kans geeft om te winnen.

De game heeft 25 winlijnen en wordt geproduceerd door Microgaming. Lions fungeren als Wild Symbols en het krijgen van ten minste drie apen geeft je een pakket gratis spins waarbij alles wat je wint verdrievoudigd wordt.

Jackpot jagers zijn verliefd op dit spel en er is geen twijfel over waarom. Mega Moolah is een spannende wandeling in het wild en naast de kans om de jackpot te winnen, zijn de rest van de bonussen en de kleinere overwinningen ook niet te slecht.

Hall of Gods

Als u gefascineerd bent door Noordelijke mythologie, en je Valhalla als de plaats van ultieme rijkdom en luxe herkent, is dit het spel voor u.

Deze fruitautomaat met 20 winlijnen combineert Noordse goden met lucratieve jackpots en een kans om groot te winnen.

Door 3 bonus hamers te raken wordt een bonusspel geopend met een kans om een ​​mega jackpot te winnen.

Als u drie kraaien symbolen koopt met het woord “Scatter”, krijgt u 10 gratis spins, waarbij al het geld dat u verdient, verdrievoudigd wordt.

Thunderstruck II

Thunderstruck II is een fantastische nieuwe fruitautomaat die beschouwd wordt als een van de beste online gokautomaten om te spelen in 2018.

Het tweede game-gedeelte van de Thunderstruck-serie gemaakt door Microgaming is indrukwekkend.

Net als in Hall of Gods zijn er 3 bonus hamers nodig om bij het bonusspel te komen, zelfs als dit geen spel is met een progressieve jackpot voor het grijpen.

Het bonusspel heet The Great Hall of Spins en heeft vier verschillende fasen. Om elk van de verschillende stadia te ontgrendelen, moet je een bepaald aantal hamers verzamelen.

Om bijvoorbeeld het laatste bonusspel te krijgen – de Thor-bonus – moet u 15 keer de bonus hamer activeren.

De Thor Bonus geeft je 25 gratis spins met de Rolling Reels-functie.

Rolling reels betekent dat alle winnende iconen exploderen nadat ze zijn uitbetaald en verdwijnen, nieuwe symbolen zullen van boven naar beneden vallen om de gaten te vullen.

Blokken blijven opblazen en nieuwe verschijnen totdat er geen winnende combinatie meer mogelijk is.