Onze favoriet de Gonzos Quest Fruitautomaat

De favoriete Gonzos Quest Fruitautomaat

Wij willen toch graag een fruitautomaat uit lichten, wij zijn erg blij en tevreden over de nieuwe gokkast Gonzo’s Quest! Wij zullen u wat meer informatie geven over deze fantastische gokkast.

Gonzo’s Quest is een van de vele succesvolle gokkasten die NetEnt op haar naam heeft staan. Gonzo’s Quest is een van de gokkasten die prachtige graphics heeft en een beetje anders is dan andere fruitautomaten. Het is ook het eerste platinum spel van NetEnt.

Het verhaal

Wij zullen u eerst wat meer informatie geven hoe de Gonzo’s Quest ontstaan is. In de 16e eeuw gaat er een mysterieus verhaal rond over een verloren stad vol met goud en kaneel ergens in de oerwouden van Zuid-Amerika. Een koning zou daar gewoond hebben en een onvoorstelbaar rijkdom hebben achtergelaten. De ontdekkingsreiziger Gonzalo Pizarro reist af naar Zuid-Amerika om de schat te vinden. Samen met zijn veroveraars vertrekt hij op zijn Spaanse vlot. Maar wanneer ze zijn aangekomen in Zuid-Amerika trekt Gonzalo zijn eigen plan. Wanneer hij in het midden van het oerwoud is, trekt hij er met een schatkaart op uit, om uit te zoeken of deze mythe echt werkelijk waar is. Dat maakt deze gokkast natuurlijk ook wel erg spannend, want u gaat samen met Gonzalo op zoek naar de verlaten stad vol goud! Zodat jullie er allebei rijker van kunnen worden!

Wanneer u de intro bekijkt van het spel, dan is het ook duidelijk dat jullie samen opzoek gaan naar het rijkdom. En natuurlijk hopen wij dat jullie het rijkdom gaan bereiken.

Wanneer het spel begint dan zult u ook de kwaliteit van deze gokkast niet missen, het heeft erg veel grafische kwaliteit. Je zult geen draaiende rollen zien, maar vallende steenblokken. Wanneer u een win combinatie heeft dan zullen de steenblokken ‘explosief’ worden vernietigd en worden vervangen door nieuwe steenblokken. De fruitautomaat bestaat verder uit 5 columns en 3 rijen. Dit geeft u een winkans met 20 winlijnen.

Twijfel dan ook niet en speel de gonzos quest fruitautomaat nu!