Mobiele Fruitautomaten

De beste mobiele fruitautomaten van 2020

Handen omhoog als u een smartphone heeft gebruikt in al 2017 om online te kunnen gokken.

De hoeveelheid mobiele gokautomaat spelers zal in 2020 alleen maar groeien en daarom zullen wij u een hele aparte lijst geven waarop u super leuke spellen kunt spelen vanuit uw eigen mobiele telefoon.

Vanzelfsprekend zijn al deze spellen ook beschikbaar voor desktop. Maar maak je klaar:

Ik heb gehoord van bedrijven die van plan zijn om geweldige online fruitautomaten voor mobiele telefoon in 2020 uit te geven. Dus wie weet wat er nog moet komen!

Nu dat tegenwoordig alles gaat via uw smartphone zou het on natuurlijk ook niet verbazen dat er nieuwe spellen gelanceerd worden die alleen maar beschikbaar zijn voor iPhone of Android.

Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk is gebaseerd op het beroemde sprookje, en het is een van de meest vermakende mobiele slotspellen om uit te proberen.

De game is kleurrijk en leuk om te spelen. Het werkt perfect op een mobiel, en het bonussymbool “Jack and the Beanstalk” kan u geweldige winsten opleveren.

Panda Chi

Panda Chi is een volledig gratis te spelen mobiel gokspel dat alleen verkrijgbaar is bij Slotomania.

Deze gokkast heeft 243 manieren om te winnen en een progressieve jackpot die – willekeurig – wordt geactiveerd als je een pandasymbool krijgt.

Als je op zoek bent naar een gratis leuk en leuk slots-spel op je mobiel, raad ik aan Panda Chi te proberen bij Slotomania.

Jimi Hendrix

De mythe van Jimi Hendrix en online gokken klinkt misschien als een onwaarschijnlijke combinatie, maar NetENT is erin geslaagd om een ​​fantastische game te maken op basis van de muziek- en hippiecultuur van Jimi Hendrix.

Meestal, als ik online gokspellen speel, kan ik de achtergrondmuziek slechts voor een korte periode weerstaan.

The Legend of Shangri-La: Cluster Pays

Deze game is een fantastische uitzondering op de regel. Geef het een draai!

Deze slots game is weer een beetje anders dan de reguliere slots die je gewend bent te spelen bij online casino’s.

In The Legend of Shangri-La: Cluster Pays moet je clusters van dezelfde symbolen krijgen, en als je een groep van negen overeenkomende symbolen hebt, win je.

De achtergrondmuziek is rustgevend en de drie symbolen van de goeroe brengen de kalmte en sereniteit van dit mobiele gokautomaatspel naar voren.

Net als de Well of Wonders die ik eerder noemde, is het een uitstekend spel voor die momenten waarop je iets rustigs en ontspannends wilt.

Sakura Fortune

De game ziet er elegant uit en heeft een zeker onverklaarbare flair.

Als het je lukt om twee rollen met een wild-symbool te krijgen, activeer je een respin-functie waarmee je twee respins krijgt, waarbij de pictogrammen van de wilde prinses op hun plaats blijven.

De “fans” gedragen zich als de scatter-symbolen in dit spel en je hebt er drie nodig om de gratis spins-modus te activeren.

Tijdens de gratis rondes geeft elk Wild-symbool dat op de rollen landt, je een extra draai en blijft het op die haspel tot het einde van de gratis spins-bonus.