Nieuwste Fruitautomaten

Finn and the Swirly Spin

Dit is een van de leukste fruitautomaten van 2018! Finn en de swirly Spin brengt een nieuwe opwindende speelstijl. Dit houd in dat de symbolen niet meer op de standaard manier landen als hoe wij het gewend zijn, maar meer op een spiraalpatroon.

De graphics van deze casino spel zijn prachtig; de geluidseffecten zijn duidelijk en is zeker geweldig hoe de held van het spel – Finn – elke keer in de tijd opduikt om speciale magie uit te brengen en om u te helpen geld te winnen door de sleutel dichter bij de deur te krijgen.

Als het u lukt de sleutel naar het einde van de spiraal te transporteren, ontgrendeld u het bonusgebied. Er zijn vier verschillende bonusspellen. Het eerste bonusspel is meteen beschikbaar, terwijl de andere drie een bepaald aantal sleutels nodig hebben om te ontgrendelen.

King of Macedonia

Eerst uitgebracht als een live gokautomaat in 2016 door IGT Gaming, koning van Macedonië is een spannende slots game gebaseerd op het verhaal van Alexander de Grote.

De online versie die slechts een paar maanden geleden werd gelanceerd, is echt indrukwekkend. De achtergrondmuziek is epic en u zult oprecht genieten van de manier waarop het portret van Alexander werkt met een wilde bonus en hoe het twee kolommen bedekt als u … nou ja, geluk hebt.

Ook is het zo dat het spel vertraagt ​​wanneer het op het punt staat om te stoppen op Alexander. Deze fruitautomaat is waanzinnig boeiend en zeker de moeite waard om te bekijken, vooral als u op zoek bent naar iets nieuws om te spelen.

Castle Builder II

Castle Builder II is een nieuwe benadering van online gokautomaatspellen. In dit spel moet u kastelen, zomerresidenties en landgoederen bouwen … natuurlijk de ene spin na de andere.

Het spel is een gokautomaat met 5 rollen en speciale symbolen die u zullen helpen uw doel sneller te bereiken en uw verlof rijker te maken dan toen u begon.

Elke keer dat u een gebouw voltooid, kunt u een echtgenoot kiezen voor een prinses en ontvangt u een bedrag aan bonusgeld, afhankelijk van uw keuze.

Castle Builder II is een heel moderne versie van de slotspellen en als u op zoek bent naar iets nieuws om te spelen, moet u het eens proberen.

Well of Wonders

Well of Wonders is waarschijnlijk een van de meest kalmerende online fruitautomaten van 2018.

De hele sfeer van het spel is geweldig. De achtergrondmuziek is gemaakt om je te helpen relaxen en ontspannen. Bij elke draai springen 6 kleurrijke juwelen uit een put en – als u drie bijpassende exemplaren krijgt, verdwijnen ze om plaats te maken voor nieuwe.

Elke keer dat u minstens drie bijpassende edelstenen krijgt, gaat de vermenigvuldiger omhoog om uw winsten tot 32x te verhogen.

De game is visueel aantrekkelijk en het behoort zeker tot een van de beste fruitautomaten om mijn gamesessies in 2018 te sluiten.

Planet of The Apes

Geen enkele serieuze fruitautomaat lijst zou compleet zijn zonder een spel gebaseerd op een blockbuster saga!.

Voor deze categorie is Planet of the Apes voor sommige mensen echt de beste slotmachine van 2018!

Het spel heeft twee zijden en tien kolommen. De linkerkant heet Rise, terwijl de rechter Dawn heet.

De Planet of the Apes gokkast bevat alle bekende gezichten – mensen en apen – uit de film en de soundtrack brengen al de adrenaline en opwinding naar boven die u zou verwachten van een (goed) fruitautomaat van deze soort.

Als u graag fruitautomaten speelt op basis van beroemde films, is het Planet of the Apes gokspel iets dat u zeker moet bekijken.